Tinycottons

Meisjes

Jongens

Over Tinycottons

Hola TINYCOTTONS is in the house!
Dit Spaans merk mocht echt niet ontbreken bij Billie Bob! Al vijf jaar grote fan en nog steeds wild van deze topper!

Waarom?
De originaliteit spat er vanaf! Het merk herken je aan de grafische prints, grappige figuurtjes met een inspirerende insteek. Altijd in een kleurenpallet dat er boenk op zit!
De stoffen zijn gemaakt van PIMA katoen, dat is de hoogst kwalitatieve katoensoort die er is. Je merkt het aan de pasvorm, die blijft perfect!
Wij zijn grote fan van hun salopetten, in no time is jouw kiddo helemaal aangekleed en met een t-shirt of sweater onder heb je een trendy outfit!

TINYCOTTONS produceert en ontwerpt alles in Europa. Het milieu en goede werkomstandigheden zijn topprioriteit!
Het is een echt familiebedrijf, ze hebben naast de kledinglijn ook een assortiment accessoires, haarspelden, petten, tasjes, kousen, mutsen en schoenen.
Ze zeggen zelf het merk te zijn dat grootouders kiezen voor de kwaliteit, ouders voor het design en kinderen voor comfort en plezier.

We hebben bij BILLIE BOB een uitgebreide collectie van TINYCOTTONS, we inspireren je graag met een overdosis Spaans moois waarvan je modehart sneller gaat kloppen!

Hoe valt TINYCOTTONS?
TINYCOTTONS valt meestal ruim maar de kleedjes vallen wel wat kleiner! Als je twijfelt over de maat, aarzel niet om ons te contacteren, stuur een berichtje of bel ons en we meten voor jou op!

 

 

Gratis verzending
Gratis verzending vanaf € 80 voor BE en NL
Snelle verzending
Verzending binnen 2 werkdagen
Klantenkorting
5% directe korting bij elke aankoop
Duurzaam
We houden van duurzame en ecologische merken