Selva Sauvage

Mama's

Over Selva Sauvage

SELVA SAUVAGE, "wilde jungle" is een topper van Belgische bodem, 4 jaar geleden opgericht door mijn naamgenootje Isabel. Het merk staat voor tijdloze en duurzame kinderkleding met een opvallende twist.
Ze kiezen bewust voor SLOW FASHION, mode gedragen door de seizoenen heen, en dat moedigen we bij Billie Bob heel hard aan! Geen wegwerpmode bij SELVA SAUVAGE maar duurzame mode die lang meegaat, weinig belastend is voor het milieu en geproduceerd wordt onder menswaardige omstandigheden.
SELVA SAUVAGE maakt gebruik van zachte biologische stoffen en breisels, in natuurlijke zuiderse tinten waar we zelf helemaal warm van worden!
De zwemkleding wordt gemaakt van gerecycleerd plastic van de oceaan, woehoewww! De knopen die gebruikt worden voor de kledingstukken zijn niet van plastic maar van hennep of schelp, allemaal bewuste keuzes waar we voor 100% achterstaan!

SELVA SAUVAGE steunt WEFOREST, voor elk kledingstuk dat wordt gekocht wordt een boom geplant. Samen met WEFOREST creëert SELVA SAUVAGE letterlijk haar eigen 'wilde jungle'!
Making earth wilder and greener!

En ... wij hebben ook een paar stuks voor de mama's uitgekozen, laat jullie verwennen met tijdloze stuks van deze Belgische topper!

Waar we ook zo zot van zijn dat is de juwelencollectie van SELVA SAUVAGE, ze zijn handgemaakt en verguld 18K sterling zilver. Mix & match ze naar eigen stijl en goesting!

Gratis verzending
Gratis verzending vanaf € 80 voor BE en NL
Snelle verzending
Verzending binnen 2 werkdagen
Klantenkorting
5% directe korting bij elke aankoop
Duurzaam
We houden van duurzame en ecologische merken